Hopp til innholdet

Beitostølens nye storstue

Kort Om Salt Art & Music
SALT er et nomadisk kunstprosjekt med pyramidekonstruksjoner kalt “hesjer”, som er basert på tradisjonelle konstruksjonsmetoder langs kysten av Norge. Norge har en av verdens lengste kystlinjer og en gammel kystkultur der folket har fisket i enighet med naturen. Fiskerne satte opp fiskehesjer for å tørke fisken i vinden. Tørket fisk ga ikke bare mennesker næring, men ble også en eksportartikkel som har vært betydelig med tanke på byggingen av Norge.

De pyramidale strukturene er utviklet i samarbeid med arkitekten Sami Rintala. Árdna, Den Arktiske Pyramiden, Langhuset og Naustet gjør SALT til et unikt sted for opplevelser og refleksjon der et mangfold av mennesker kan samles for å oppleve kunst og diskutere dagens store utfordringer.

Havet er avgjørende for planetenes fremtid. Hvordan kan vi sikre et bærekraftig hav for fremtidige generasjoner? Hva kan vi lære av kystfolks evne til å leve med og ut av naturen? SALT ble første gang reist på Sandhornøya i Nordland i 2014. Prosjektet har siden besøkt Bergen og er nå i Oslo.

Streetfood
SALT samler spennende smaker i en overflod av fristende retter. Organiske og miljøvennlige produkter spiller en sentral rolle, og vi tilbyr et rikt utvalg av veganske retter. I tillegg til streetfood serverer vi et bredt sortiment av drikke (alle rettigheter), som kan nytes på vår servering sammen med maten.

Kort Om Salt Art & Music
SALT er et nomadisk kunstprosjekt med pyramidekonstruksjoner kalt “hesjer”, som er basert på tradisjonelle konstruksjonsmetoder langs kysten av Norge. Norge har en av verdens lengste kystlinjer og en gammel kystkultur der folket har fisket i enighet med naturen. Fiskerne satte opp fiskehesjer for å tørke fisken i vinden. Tørket fisk ga ikke bare mennesker næring, men ble også en eksportartikkel som har vært betydelig med tanke på byggingen av Norge.

De pyramidale strukturene er utviklet i samarbeid med arkitekten Sami Rintala. Árdna, Den Arktiske Pyramiden, Langhuset og Naustet gjør SALT til et unikt sted for opplevelser og refleksjon der et mangfold av mennesker kan samles for å oppleve kunst og diskutere dagens store utfordringer.

Havet er avgjørende for planetenes fremtid. Hvordan kan vi sikre et bærekraftig hav for fremtidige generasjoner? Hva kan vi lære av kystfolks evne til å leve med og ut av naturen? SALT ble første gang reist på Sandhornøya i Nordland i 2014. Prosjektet har siden besøkt Bergen og er nå i Oslo.

Streetfood
SALT samler spennende smaker i en overflod av fristende retter. Organiske og miljøvennlige produkter spiller en sentral rolle, og vi tilbyr et rikt utvalg av veganske retter. I tillegg til streetfood serverer vi et bredt sortiment av drikke (alle rettigheter), som kan nytes på vår servering sammen med maten.

Adresse
Lodge 900
Bygdinvegen, 2953 Beitostølen, Norway

Andre ser også på