Kort om Son Spa

Vårt mål er at du skal slappe av og få ny energi i vår spaavdeling på over 2000 kvadratmeter. I 1. etasje finner du et stort basseng, badstue, kalde og varme kilder samt et utendørs boblebasseng. I 2. etasje finner du vårt VIP-spa, Son Magic Circle, der du kan benytte deg av vår spesielle sparunde med Thalion-produkter. Over alt er den fantastiske utsikten en del av spaopplevelsen. Nyt en spaopplevelse i vakre og sjønære omgivelser kun kort tid fra Oslo. NB! 1. etasje har 16 årsgrense og Magic Circle har 18 årsgrense og må betales og bookes i forkant. Tekstilpåbud i hele spaområdet.

Son Spa by på hele 2000 m2 over to etasjer, et stort basseng , badstue, kalde og varme kilder, utendørs boblebasseng, samt et VIP-spa.

Har du ligget i utejacuzzien på Son Spa, glemmer du det ikke. Stemningen og utsikten til fjorden er helt unik. Du kan svømme inne i bassenget samtidig som du får med deg det rolige båtlivet utenfor. Vi er kjent for å være et av Norges beste spahotell med en toetasjes stor spaavdeling og dyktige terapeuter.

SPAAVDELINGEN

Vi følger strenge regler satt av FHI vedrørende smittevern og covid-19 – og kommet frem til en trygg løsning for våre fantastiske gjester og ansatte. Det vil bli et maks antall som kan benytte spa samtidig, samt faste tider man kan gå inn/ut for å nyte dette. Garderobe er stengt så hotellgjester må dusje på rom. Man vil få 90 minutter inngang per natt/opphold per person under sitt opphold.

SPABEHANDLING

FØR SPABEHANDLINGEN – Det er viktig at du gir beskjed om du er gravid, går på spesielle medisiner når du bestiller timen din. Informasjonen er konfidensiell. Tren, bad eller ta gjerne badstu før spabehandling – for best mulig effekt. Dusj gjerne før behandlingen. Kom i god tid og henvend deg i sparesepsjonen senest 15 minutter før behandlingen starter. I resepsjonen får du utdelt badekåpe, håndkle og tøfler og blir henvist til garderoben. Behold eget undertøy på under badekåpen. Drikk gjerne litt vann mens du venter på å bli hentet av terapaeuten til avtalt tid.

Vi anbefaler på det sterkeste at mobiltelefonen slås av eller legges i ditt låsbare garderobeskap.

ETTER SPABEHANDLINGEN – På Son Spa har du fri inngang til trening og spaavdelingens første etasje med basseng, boblebad og badstuer når du bor på hotellet eller når du har bestilt en spabehandling. Vi råder deg til å bade eller trene først. Bader du etter behandlingen, kan du miste noe av langtidsvirkningen fra produktene og den roen du har oppnådd.

Aldersgrense: Son Spa har 16 års aldersgrense både på behandlinger og bruk av spaavdelingen. Det er egne åpningstider for barn som bor med foreldre på hotellet.