Like uventet som en sandstrand i Alpene

En del av hotellet, men samtidigt en egen verden, som består av utendørsbasseng og innendørsbasseng, begge oppvarmet til 35 grader, åpen peis, bordtennisbord og treningsmuligheter.

Vår pool club er belønningen efter dagens utflukter. Etter en lang tur på fjellet, en gjørmete MTB-tur eller en dag på ski føles det ekstra velfortjent å lade opp batteriene i en badekåpe på en solseng, foran en god peis, med flott musikk og god drikke. Litt som når After-ski møter strandklubb. Sommer som vinter kan du alltid komme hit og oppleve kontrastene mellom fjellene, bassengene, kulde og herlige peiser. Alt pakket sammen i ett miljø som føles uventet og eksklusivt.

I pool baren bestiller du herlige cocktailer, bobler av alle slag eller en aperol spritz. Maten er fersk og egnet til å spise ved bassenget eller som snacks til drinken. Her plukker vi ut det beste fra moderne amerikansk mat med snev av Sør-Amerika og Asia, enkle retter, men med høy kvalitet.

Pool Club har en aldersgrense på 16 år.

Day Pass

Bor du ikke hos oss, men ønsker likevel å få kjenne på Fýri-følelsen? Kanskje har du vært ute lange dager i bakken og lengter etter å koble av med behagelig musikk, deilige hvilesenger og varme bassenger. Da kan du bestille vårt Day Pass. Blir du sulten, skal du vite at det finnes flere lekre retter på menyen. Og om bare er litt småsulten, kan du bestille et fat med fersk frukt. I poolbaren finner du et bredt utvalg av oppfriskende drikker.

POOL CLUB DAY PASS inkluderer inngang til Pool Club fra 09.00-12.45. Vi sørger naturligvis for badekåpe og tøfler den tiden du er her. Fýri Pool Club har 16 års aldersgrense. Innsjekk skjer i resepsjonen.