Med ambisjon om å gi alle gjester en minnerik opplevelse

Støtvig Hotel er bygd med kjærlighet for å huskes av sommergjester, bryllupsgjester, kurs- og konferansedeltakere, spa-nytere, golfere og tennisspillere, vennelag og kjærestepar. Omgivelsene er vakre, rommene er lyse og store, restauranter og barer er bemannet og bekvinnet med fagfolk som setter sin ære i å ta godt vare på deg.

De er lette å finne, 55 minutter fra Oslo sentrum og fra Svinesund, og bare 15 minutter fra Moss Lufthavn-Rygge, Rygge togstasjon og Moss sentrum.

Støtvig Hotel tok imot sine første gjester allerede i 1900 og var i mer enn hundre år et av Oslofjordens mest særpregede og anerkjente badehoteller. I 2011 ble det gamle hotellet revet, og dagens eier Fische AS har brukt årene deretter på å bygge et nytt og moderne hotell på eksakt samme tomt som det opprinnelige. Mye av den unike «fjordhotell-langs-Oslofjorden-følelsen» er beholdt og litt atmosfære fra Hamptons og New England er tilført. Helheten er blitt vakker, personlig og med høyeste kvalitet i materialer og utførelse, et hotell ulikt alle kjedehotellene landet vårt er fullt av – skapt for opplevelser du ikke glemmer. For dette er vårt høyeste mål, at oppholdet skal bli uforglemmelig.

Bad & Spa & Trim

Vår store spa-avdeling er ikke luksus, men nødvendig velbehag. Avdelingen er på hele 1000 kvm., alt tilrettelagt for velvære, avslapning og rekreasjon. Her kan du svømme innendørs eller direkte ut i vårt utendørsbasseng.

Vi vet også at man kan ha behov for en god treningsøkt når man er på jobbreise eller har en velfortjent ferie. VI kan derfor tilby våre gjester et delikat og velutstyrt treningsrom med det du trenger av utstyr for en god treningsøkt. Treningsrommet er utstyrt med både løpebånd, løsvekter og sykler.

Åpningstider Bad & Spa & Trim
mandag–fredag: kl. 06.00–21.00
lørdag–søndag: kl. 07.00–21.00

Åpningstidene for våre fasiliteter kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold. I tillegg til boblebad både ute og inne, vil du finne bøttedusjer, opplevelsesdusjer, steambad, tørrbadstue, sanarium, saltbadstue, kneippbasseng og iskilde. Lurer du på hva noe av dette er, er det bare å glede seg til å komme og prøve.

Boende barn under 16 år har adgang med voksne til stede kun lørdager og søndager kl. 09.00–13.00. Vi ber alle respektere hensynet til andre og kan derfor ikke tillate badeleker eller «utestemmer» i spa-anlegget.

Vi har romslige garderober og treningsrom med moderne apparater. Her er det selvsagt åpent for medlemskap også for lokale helter.

Priser 2021 – Dagspass TIL SPA AVDELINGEN alle dager

Voksen kr 225,- / Honnør kr 195,-
Dagspass barn under 16 år, kun søndager kl. 09.00-13.00, kr 125,-

Månedskort med inngang i ukedagene kl. 06.00–21.00.
Voksen kr 695,– / Honnør kr 595,-

Månedskort for inngang i alle åpningstider inkludert helg.
Voksen kr 850,- / Honnør kr 750,-