Hjertelig velkommen til charmhotellet Mølla Hotell​​

I 1991 var Lillehammer Aktiemølle den eneste gjenværende møllebygningen i distriktet. Etter over 130 års mølledrift ble den innhentet av den moderne tids krav til effektivitet og sommeren 1991 malte mølla for siste gang. Vi har bestrebet oss på å skape et hotell som kombinerer tradisjon og særpreg med dagens krav til komfort og service. Den 36 meter høye bygningen rommer 58 forskjellige kornkammer fordelt på 11 etasjer.

Toppen Bar

I mølledriftens storhetsdager var Lillehammer kjent for sine mange vannposter. I dag finner du byens høyeste vannpost, Toppen Skybar, under glasskuppelen øverst på kornsiloen. Det er kanskje dristig å kalle Toppen Skybar en vannpost, men vi vil gjerne at den skal fungere slik de gamle vannpostene gjorde; som et uformelt treffsted. Med kjempefin utsikt mot, blant annet, Lysgårdsbakkene, er tema på Toppen Skybar skihopp, og da var det jo helt naturlig at vi kjøpte Holmenkoll-bommen i forbindelse med TV-aksjonen i 2008. Bommen har siden stått trygt og vi har fått flere kjente hoppere til å skrive sin signatur på denne.

Toppen Skybar er i dag kjent som en av de bedre cocktailbarene i Lillehammer, med gode drinker, intim atmosfære og fantastisk utsikt.

Ønsker dere å feire en spesiell anledning eller dere ønsker å avholde et arrangement, kan det godt gjøres på Toppen. Her kan det serveres fingermat fra Egon ved private arrangement.

Samarbeid med restaurant Egon

Vår restaurant Egon som ligger i det 145 år gamle Kvernhuset er også vel verdt et besøk. Halvannen meter tykke gråsteinsmurer, solide bjelkelag, kvernsteiner og redskaper fra mølledriftens dager skaper en helt spesiell atmosfære. Her kan du sitte i avskjermede og lune kroker og beundre interiør og bygningens historie.

Lun atmosfære, hyggelig service og god mat – det er vår oppskrift på din trivsel. Derfor har vi utviklet et konsept – kall det gjerne vår filosofi – som bidrar til å oppfylle oppskriften hver eneste dag. Interiøret og stemningen i våre restauranter har vi utviklet over mange år. Her nyter du måltidet med andre i et lunt miljø. Her er det koselig, sier våre gjester om Egon.