Kort Om Farris Bad Hotell

Beliggende på stranden i Larvik, en kort tur fra Oslo, tilbyr våre hotellrom og suiter utsikt mot Skagerak.

Enten du vil hvile blikket mot horisonten og ha god plass, eller noe litt enklere, finner du det i vårt utvalg av hotellrom og suiter.
Rommene har en lys og luftig følelse, og mange har balkong og badekar. Likt som på hotellet forøvrig, har også våre hotellrom preg av det naturlige og ekte. På flere av hotellrommene kan du finne igjen nasjonalbergarten Larvikitt, som utvinnes i steinbruddet i vårt umiddelbare nærområde. Nærmest som en kameleon skifter Larvikittsteinen utseende. Hos oss finner du den røff og upolert, glatt og elegant. Du vil også kunne oppleve det utrolige glitrespillet som oppstår når Larvikitt leker i vann, for eksempel på suitene Fritzøe og Larvikitt. Er du på forretningsreise og trenger arbeidsbord på hotelrommet, kan vi tilby dette. Wifi har du gratis tilgang til på alle hotellrom og i alle fellesområder.
Venninner på jentetur kan velge seg hotellrom med ekstra sovesofa, så gjengen kan holde sammen og fnise og skravle til langt på natt. Flere hotellrom har en fantastisk beliggenhet i front av hotellet. Den luftige plasseringen gir deg ekstra god mulighet til å sove godt og våkne opp til lyden av bølgeskvulp. Hotellrommene har en unik utsikt mot havet og Svenner fyr – en følelse av å kunne se til verdens ende, kun halvannen time fra Oslo. Følelsen som gjør at du vil våkne opp her igjen og igjen.

HotellRom & Suiter

Enten du vil ha utsikt mot horisonten og god plass, eller noe enklere finner du det i vårt utvalg av rom og suiter. Rommene har en lys og luftig følelse, og mange har balkong og badekar. Se detaljer i kategoriene nedenfor. Inngang til spa, yogatimer, saunaritualer og treningsrom er inkludert i prisen for boende gjester.

Ocean Superior – Alle våre Ocean Superior-rom har nydelig utsikt mot stranden ved hotellet. Rommene er romslige med balkong og badekar. På balkongen er det deilig ettermiddagssol.

Ocean Deluxe – Våre Ocean Deluxe-rom har balkong med fantastisk havutsikt mot Stavern og Svenner fyr. Dette er den desidert flotteste utsikten fra hotellet. Rommene er romslige og delikat innredet med blant annet deilig badekar.

Standard – Våre standardrom kommer i ulike kategorier: Med balkong, med sovesofa eller med ekstra plass. Velg det som passer deg best.

Juniorsuite – Våre 3 juniorsuiter er designet for å gi deg en oppgradert comfort. God plass, utsikt mot stranden og ettermiddagssol på balkongen gjør disse rommene til en deilig opplevelse!

Suiter – Gjør opplevelsen komplett med et opphold i en av våre tre suiter. Bor du i et suite, er også frokost på rom og inngang til vår eksklusive spa-lounge Svaberget inkludert.

Nordens vakreste spa

Farris Bad har Nordens største, vakreste og mest innholdsrike spa-avdeling på over 2500 kvm. Hotellet er det eneste som har etablert sitt spa på en ekte, mineralholdig kilde. Opplev ekte og rent kildevann fra 55 meters dyp i vår kildevannsgrotte – næringsrikt og helsebringende. 20 år bruker vannet på sin reise fra Bøkeskogen og inn til Farris Bad.

Hotellet er det eneste som har etablert sitt spa-bad på en ekte, mineralholdig kilde. Her kan du opplev ekte og rent kildevann fra 55 meters dyp i vår kildevannsgrotte – næringsrikt og helsebringende. 20 år bruker vannet på sin reise fra Bøkeskogen og inn til Farris Bad, spa-badet halvannen time fra Oslo. 100 000 år med istid dannet morenen som Larvik og Norges største bøkeskog hviler på. For 10 000 år siden trakk isen tilbake, og vannet sildret gjennom steinmassene og samlet seg i en renset, næringsrik kilde. I 1843 etablerte Karen Linaae det første spa-badet på denne kilden, og i 1880 grunnla Dr. Ingebrigt Holm et nytt spa-bad. Hit kom Ibsen, Bjørnson, Lagerlöf og Hamsun. Her bodde de, badet, spiste og danset. Snart var det boblende, helsemessige vannet fra Larvik kjent over hele Europa.

I tillegg til det historiske er Farris Bad et fremoverlent og innovasjonssterkt spa-bad. Her, i bøkebyen Larvik, finnes Nord-Europas største eventbadstu – den største teaterbadstuen nord for Berlin. Spaavdelingen kan også by på eksklusive hvilelounger. Eksempelvis i Svaberget kan du lytte til havet og hvile øynene på horisonten. Deilig avslapning i behagelige hengestoler.

Tilgang til spa-badet er inkludert for alle boende gjester. Spa-avdelingen ligger i umiddelbar nærhet til behandlingsrommene, hvor det tilbys over 50 ulike behandlinger med stor variasjon i innhold, varighet og effekt.

Vårt Mateventyr

Start dagen med en velsmakende, helsefremmende og energirik frokost, samtidig som du nyter soloppgangen over Oslofjorden. Kilden og kunsten er tilstede i interiørdetaljene også inne i restauranten. Sløret av ro og velbehag pakker lunt om deg i morgentimene, og våre servitører hilser deg «god morgen» og byr på en vitaminshot som en god start på dagen.

Godt tilbakelent, og med panoramautsikt over strand, hav og horisont, gledes du med de beste råvarer, tilberedt med lidenskap og presisjon. På vår restaurant i Larvik får du dagsfersk sjømat fra området rundt Svenner, grønnsaker fra Vestfold og vilt fra skogene som omringer Larvik. På Farris Bads restaurant skal dagene nytes, gjerne akkompagnert av deilig sjømat, sammen med den du elsker eller gode venner.

Hotellets Lounge & Foodbar er stedet for litt avslapning i løpet av dagen, peishygge og de gode samtalene utover ettermiddagen. Gjerne også en liten fest når kvelden sniker på. Nyt atmosfæren, nyt hverandre – skap nye minner!