Luksuriøs Charter i Oslo

I verden omtales Pershing 62 som en “High Performance Boat”, og den er på ingen måte en vanlig båt. Fartøyet er drevet av en riktig skjønnhet, en kraftig Arneson motor, og har en toppfart på hele 51 knop. Spesifikasjonene er uttømmende og denne Pershing’en har til og med fått tildelt “European Boat of The Year”. Denne yachten venter på deg i sommer!

Som nevnt over er yachten er velutstyrt og i perfekt stand. Pershing 62 byr på italiensk kvalitet og er et flaggskip i sin klasse. Den passer ypperlig til forretningssammenhenger som styre- og ledelsesmøter, eventuelt en inspirasjonstur på fjorden. Det kan jo også være at du, familien din eller vennegjengen har behov for en pust i bakken og da er dette en glimrende mulighet for å få seg en dag på fjorden.

All ankomst skjer via Akerbrygge Marina

Pershing 62 – 6.500,- pr.time (+8%mva)

Minimum leietid er 3 timer; noe som gir en startpris på 19.500,- for yachten, kaptein, øvrig nødvendig crew, samt fuel og vask.

Tapasservering ala Michaels – 650,- pr.pers

Her får du den perfekte sommermat, i de beste omgivelsene man kan finne. Prisen inkluderer dekketøy, isbiter, vask, og transport. Spec sendes på forespørsel.

Egen kokk ombord – 550,- pr.time

Få maten servert ombord av head chef på Michaels i Oslo, Øivind Bøe Dalelv.

Underholdning – 10.000,-

DJ 4 timer, teknisk produksjon