Velkommen Til Hafjell

Hafjell tilbyr fantastiske muligheter for alle typer sykling; prøv Hafjell Bike Park på downhillsykkel eller nyt endeløse grusveier og stier på Øyerfjellet.
Her kan både ung og gammel sykle, profesjonelle og nybegynnere, actionglade og og de som liker et roligere tempo. I Hafjell sykkelutleie kan du leie det som passer ditt behov om det skulle være downhillsykkel, stisykkel eller el-sykkel.

Hafjell Bike Park er ledende i Norge på heisbasert sykling, med 18 løyper fra grønn til svart vanskelighetsgrad fordelt på til sammen 25 km. Downhillsykling er en spennende og utfordrende aktivitet, som passer for alle som liker å sykle på vanlig terrengsykkel. Våre løyper er tilpasset alle nivåer, fra nybegynner til drevne syklister. I tillegg til downhillsykling har Hafjell fantastiske muligheter for sykling på Øyerfjellet og på vår nye Pumptrack. Gondolen tar deg med opp til et eldorado av stier, grusveger, pumptrack og barneløyper. Hafjell ligger også kun 5 min kjøretur unna Hunderfossen Eventyrpark som er hele familiens sommereldorado.

Vi leier ut hytter og leiligheter som ligger i hjertet av sommeropplevelser for barn, voksne, naturglade, aktive og adrenalinglade hjerter. 

Sykkelopplevelse med venner eller kollegaer

Sykkelopplevelse med venner eller kollegaer
Planlegger du vennetur, bachelor party, bursdags party eller kanskje en kick off med kollegaer?

En gruppe må bestå av minimum 8 personer for å få tilgang på vår grupperabatt.

Downhillsykling midt i smørøyet

Dette er den ultimate spenningen og en perfekt aktivitet å nyte sammen, uansett tidligere erfaringer

Med hafjell og kvitfjell booking kan du få inkludert bike in/bike out hytte til din booking. Bestem mellom å bo i bunn av bakken med kort avstand til Hafjell eller lengere opp i anlegget å få utrolig utsikt over Gudbrandsdalen. Hyttene kommer i mange forskjellige størrelser og kan bestilles fra 8 til 15 sengeplasser.

For å få vår grupperabatt til hytte må dette bestilles sammen med leie av sykler.