Kort om Extreme Vannsport

Vi er Østlandets første og største utleier av vannscootere og opptatt av at du skal få en spennende og trygg opplevelse. Ta kontakt hvis det er noe du lurer på eller om du ønsker at vi skal skreddersy en dag for deg på vannet!

Hos Extreme Vannsport finner du vannaktiviteter for bedrifter og private, fartfyllt morro med vannscooter eller SUP mulighet på Villa Malla.

Kom til Villa Malla i Sommer

På Villa Malla får du alt samlet på et sted, her får du en følelse av Hellas midt i Oslofjorden, fulgt opp av vannsportsaktiviteter som vannscooter kjøring, trekking i Tube, vannski, wakeboard, SUP(stand up paddle board). m.m.

Det blir skikkelig liv og god stemning på Villa Malla i sommer så dette er stedet å dra til. Nyt en hel dag her ute med middelhavs inspirert buffet, is, strand, vannsport og en helt enestående location. Vann og moro i sommer, det finner du hos oss i Extreme Vannsport på Villa Malla. Ta turen ut og besøk Oslofjordens første og største vannsportsenter.

Sikkerhet på vannet når du kjører vannscooter

Av sikkerhetsmessige årsaker ved leie av vannscooter hos oss, ønsker vi at du på forhånd sikrer deg at du er klar over våre regler, slik at opplevelsen på vannet blir så perfekt som mulig.

Båtførerbeviset er et krav for leie av vannscooter(unntak med instruktør), dersom du er født før 1980 er du fritatt kravet om båtførerbevis for småbåt. Leietakere under 18 år skal ha skriftlig aksept fra foresatte. Vær forsiktig og vis sjøvett!

Sup Yoga på Villa Malla

På Midsummer Yoga Festival lages det palmesus og sjøsprøyt i en avslappet og inkluderende atmosfære. La denne helgen gi kropp og sjel en harmonisk start på sommeren! Under hele yogafestivalen er hele området(eksl.øvre terasse) til Villa Malla tilgjengelig for deltakerene.

Yogatimene på Villa Malla er lagt opp slik at man kan nyte Villa Mallas grenseløse Middelhavbuffet før eller etter timen, om man skulle ønske det, eller bare nyte noe kaldt å drikke på terassen eller i vannkanten. SUP yoga blir en egen time denne helgen, noe som er en fantastisk opplevelse og en utfordring til balanse og seg selv. SUP brett vil også være tilgjengelig for å leie hele denne dagen utenom disse timene.