VANNvittig mange å velge mellom

For å gjøre det enkelt for deg har vi sortert dem etter kategorier. Alle sklier er også merket i parken – både med hvilken kategori de tilhører, riktig måte å ta sklien på samt høyde- og vektbegrensninger der det er gjeldende.

Vågal – Kun for tøffinger
Disse skliene er de tøffeste vi har – tør du å ta dem er du garantert en tøffing. Husk også på at heller ikke her er det en skam og snu. De vågale skliene gir garantert adrenalinkick.

Spennende – Ikke så skummet, men veldig spennende
Våre spennende sklier passer for mange. De kan også gi både kiling i magen og høy puls. Og når du først har begynt å ta disse vil du bare skli igjen og igjen og igjen.

Snill – Disse passer for de fleste
De snilleste skliene må ikke forveksles med kjedelige. Også i denne kategorien er det mye å prøve seg gjennom.

Spisesteder

Sulten eller tørst? Etter noen timer med glede og moro kan alle bli det! Ved våre spisesteder vil du finne et variert utvalg av mat og drikke. Vi har både glutenfrie, vegetariske og veganske alternativer, benytter oss alltid av 100% norsk storfekjøtt og 100% planteolje – og selvfølgelig har vi også frukt og grønt ved noen spisesteder.

– Børger’n
– Ishjørnet
– Slush Fabrikken
– Øya Pizzeria
– Bølgen Isbar
– 59° NORD GRILL
– Bøverlines
– Go’ Biten
– Bøverblitz
– Trestubben
– Toastbua
– Cola Kiosken
– Fantavogna
– Iskula
– Potetvogna

Butikker

Glemt solkrem eller håndkle? Kanskje du vil ha en souvenir eller nytt badetøy? I våre butikker finner du alt du trenger til en dag i badeparken.

– Baderingen
– Sommarbutikken
– Solkiosken

Gjesteservice

Hvor lenge er serveringsstedene åpne? Hvor kan jeg leie VIP telt? Hvor er Magasuget? Når går bussen? Hva er meningen med livet? Alle disse spørsmålene kan Gjesteservice svare deg på. Kanskje ikke det siste, men vi skal gjøre et forsøk! Alle spørsmål har et svar, og Gjesteservice er der for å hjelpe deg. Når som helst i løpet av dagen kan du gå til Gjesteservice, som er åpen fra portene åpner om morgenen til siste gjest har kommet seg ut av parken og hjem til kveldskosen.

Hos Gjesteservice får du armbånd til barna som dere kan skrive navn og telefonnummer på, hundeposer og mulighet til å låne hundebur, de kan rope opp bortkomne barn under 10 år over høytaleranlegget og de har kontroll på hittegods.

Her får du også kjøpt Dag 2 billetter og sesongkort. Dersom det har regnet den dagen du er hos oss kan du få regnværsbånd som gir deg fri inngang én dag innenfor den neste uken.

Gjesteservice finner du rett innenfor inngangen.