Om Oss

kort Om Opplev Østlandet

Etter å ha reist Norge på kryss og tvers de siste 20 årene, har man opplevd et og annet. Mikser man det med en sosial og utadgående jobb, ender man opp med et arkiv som inneholder mange skjulte perler. De siste 10 årene har man aktivt jobbet med å dele de beste opplevelsene og når coronarestriksjonene satte en stopper for reising, eventyr og sosial omgang dukket ideen til prosjektet opp. Målet er å samle østlandets beste opplevelser, på ett sted for å bli din go-to Guide innen Mat & Drikke, Opplevelser, Spa og Overnatting i østlands regionen.

MÅLSETTING
“Østlandets beste opplevelser, samlet på ett sted! Din go-to Guide innen Mat & Drikke, Opplevelser, Spa og Overnatting på østlandet.”

Kim André M. Andersen, Grunnlegger og Daglig Leder
Om Oss kategori-mat-drikke-02
Om Oss kategori-opplevelser-02
Om Oss kategori-spa
Om Oss kategori-overnatting

Unike BIDRAG MED GODE GRUNNVERDIER

Den røde tråden i alle bidrag du finner her på Opplev Østlandet er at det skal være unike bidrag med gode grunnverdier. Store kjeder og konsern synes altfor godt allerede og dette ønsker vi å gjøre noe med. Vårt ønske er å gjøre de unike aktørene, som virkelig brenner for det de gjør, mer synlige for deg. Det er jo nettop du, dine venner, din familie eller kolleger som ofte sitter å leter etter det lille ekstra. Dette vil ikke si at vi kommer til å ignorere bidrag og aktører som eies av store kjeder og konser, men de må kunne tilføre noe unikt.

har du tips til plasser vi bør teste ut?

Er du som oss, og sitter på skjulte perler du ønsker at skulle synes litt mer? Ta kontakt via Tips Oss knappen i menyen å send oss en mail. Alle bidrag tas imot med stor takknemlighet.

Juridisk Informasjon

Opplev Østlandet eies og driftes av K Tone Productions. Alt innholdet på siden er reservert rettmessig eiere og eventuelt Opplev Østlandet.

Orgnr: 986845569MVA
Orgnavn: K Tone Productions ANS
Postadresse: Skogbrynet 2B, 0283 OSLO
Land: Norge, NO
Daglig Leder: Kim André M. Andersen

Telefon: +47 95753573
Mail: kim@ktone.no
Nettsider: www.ktone.no