Kort Om Villa Malla

Vi har hatt besøk av lokale, nasjonale og internasjonale gjester. Båtfolk og andre tilreisende har fra hele Norge funnet veien til Villa Malla som ligger en knapp time sør fra Oslo, lett tilgjengelig fra landveien, sjøveien og fra luften i form av at vi har vår egen landingsplass for helikopter tilgjengelig for våre gjester.

Villa Malla er ingen restaurant i tradisjonell form

Når det ikke er Covid i samfunnet vårt, er vi et åpent rom for allmennheten hvor alle kan føle seg like velkommen enten man vil spise et godt måltid fra vår generøse Middelhavsbuffet, eller bare nyte noe kaldt å drikke på terrassen eller i vannkanten, men i disse spesielle tiden er det kun tilgang for spisende gjester. Er du syk eller forkjølet kan du ikke besøke Villa Malla, da må du utsette ditt besøk til du er frisk. Medbrakt mat og drikke, strandstoler og telt er ikke tillatt. For de av våre gjester som ønsker det enda mer avslappet, synk tilbake i våre deilige sofaer med store myke puter i overflod. Kommersiell fotografering uten skriftlig avtale er ikke tillatt.

Om kvelden tennes de store arabiske lyktene og vi fyrer i peisen, dette skaper en ubeskrivelig atmosfære som må oppleves! Ute finner man to store terasser på forskejellige plan, her er alle velkommen til å finne seg et bord i solen, eller i skyggen av en palme. Barna kan løpe fritt rundt og kanskje ta seg en tur i vår berømte isbar som holder oppe hver dag hele sommeren. I isbaren finner man kjente spesialiteter som Norges største kule-is.

På Villa Malla har vi plass til veldig mange gjester, med store romslige innelokaler og store terasser på to forskjellige plan kan vi på solfylte dager ta imot over 500 gjester samtidig. Dette er grunnen til at vi ikke tar imot reservasjoner for selskaper på under 15 gjester.

For spesielle anledninger er det mulig å leie hele eller deler av Villa Malla. Alle forespørsler og reservasjoner må gjøres per mail: info@villamalla.no
Enkelte datoer kan være fullbooket. Disse datoene publiseres fortløpende under Info

Events og Konferanse

Villa Malla har gleden av å kunne tilby dere og deres bedrift å avholde kurs, konferanser og andre events hos oss. Vi kan dekke til så mye som 500 gjester, ute og inne, vår, sommer og høst. Romslige, men intime innearealer og store flotte utearealer, lett tilgjengelig både fra lufta, fra lands og til vanns, gjør Villa Malla til et spennende og attraktivt sted for et litt mer spennende og spektakuært event enn man kanskje er vant til fra før.

Vi kan arrangere alt fra transport for store og små grupper i buss, bil, båt, RIB, helikopter eller sjøfly, til overnatting i nærheten, og artister band og dj’s! Vi har lang erfaring i å levere vellykkede og gjennomførte events!

For mer informasjon send oss gjerne en mail på info@villamalla.no.

Extreme Vannsport

Vi er Østlandets første og største utleier av vannscootere og opptatt av at du skal få en spennende og trygg opplevelse. Ta kontakt hvis det er noe du lurer på eller om du ønsker at vi skal skreddersy en dag for deg på vannet!

Hos Extreme Vannsport finner du vannaktiviteter for bedrifter og private, fartfyllt morro med vannscooter eller SUP mulighet på Villa Malla.

Ring på 995 19 954 eller send mail til info@extremevannsport.no