Kort Om Ulsåkstølen Fjellstue

Ulsåkstølen Fjellstue ligger under mektige Skogshorn (1728 m.o.h). Her tilbys servering av tradisjonell husmannskost og lokale råvarer. Gamle tradisjoner og nye driftsmåter viser hvordan stølslivet har endret seg gjennom 100 år. Dette er også en skjult perle når det kommer til overnatting i fjellheimen. Dusj, badstue og overnattingsmuligheter (5 dobbelt rom) med frokost, gjør dette til et perfekt utgangspunkt sommer som vinter.

På Ulsåkstølen Fjellstue kan du i tillegg oppleve livet på stølen (setra) med kos og se geit, høner, griser og kaniner.

Kafe og restaurant på Ulsåkstølen i storslått natur og koselig miljø

Leter du etter Norsk Tradisjonell Bondekost har du kommet rett. Her finnes enkle småretter som spekemat, sildetallerken, småmat med lefsekling og øl. Maten er selvfølgelig hjemmelaga med lokale råvarer. Det selges også lokal produserte varer som ost, spekekjøtt, egg, m.m. på stølen. Ønsker du noe godt i glasset har Ullsåk Fjellstue alle rettigheter.

Salg av lokale varer

Noe av det som gjør Ulsåkstølen Fjellstue til en unik destinasjon er tilgangen på lokale råvarer. Enten det er i maten som lages og serves på fjellstølen, eller varene du finner til salgs her; så er en ting sikkert. Her finner du førsteklasses råvarer fra den norske fjellheimen. Alt fra heimelaga ost, lefser, egg eller gårdsprodukter er litt av godbitene du vil kunne finne i kjølen.

Noe for enhver

Uansett om du kommer hit som par, mosjonist, fjellentusiast eller barnefamilie vil det finnes noe for enhver. Ønsker for eksempel å la barna få oppleve norske husddyr er det mulighet for å se både gjeiter, kaniner, sau og katt, m.m.