Kort om Nikkers

Nikkers har utviklet en avslappet og personlig atmosfære. Vår kjøkkensjef tilbereder moderne norsk mat basert på norske tradisjoner og sesongbaserte råvarer av høyeste kvalitet for å skape en unik delikat meny. Vi stiller også med lokaler til ulike arrangementer som bursdager, firmafester, julebord, afterwork, kick off selskaper osv.

Nikkers Restaurant

Restauranten tilbyr en variert og spennende meny bestående av moderne retter og andre klassikere. Atmosfæren på Nikkers er unik og pakker deg inn i norske rammer med knitring fra peisen på vinterstid. Om sommeren kan du nyte god mat og drikke langs den store uteserveringen vår langs Mesnaelven.

Nikkers Sportsbar

Nikkers Sport tilbyr en sportspreget stemning. Baren går over to etasjer utstyrt med 6 storskjermer og egen terrasse om sommeren. I tillegg har vi shuffleboard, sjakk og dart. Her vises fotballkamper på storskjerm fra alle de store ligaene, ishockey, Tour de France, langrenn, skiskyting, hopp, boksing, golf og alt annet av store sportsbegivenheter. Vi har sitteplasser til 110 personer.

Er du sulten har vi også en fullverdig meny med klassikere du kjenner godt – som aldri slår feil. Menyen er lik den som finnes i Nikkersrestauranten.

Nikkers Nattklubb

Nattklubben er plassert i 2.etg på Nikkers. Det er et intimt lokale med egen bar og dansegulv. Hver uke er det ulike DJs som gir deg en variert musikkopplevelse kvelden igjennom. Dette kombinert med lyd og lys utstyr av topp kvalitet sørger for at stemningen alltid er på topp i 2 etg.
Tørstetorsdag er studentenes kveld i 2 etg og arrangeres hver uke året igjennom. Vi arrangerer jevnlig temafester og har flere gjesteopptredener av forskjellige aritster og DJs.

Ønsker du å leie 2 etg til ditt private arrangement? Ta kontakt med for et tilbud på hva vi kan gjøre for deg.