Kort om Holwech Fiskeri

Slippen-paret Ingeborg og Tobias har drevet Restaurant Slippen på Kråkerøy med stor suksess i 8 år. Da det kom en forespørsel om å drive fiskebutikk og fiskebar på Nygaardsplassen i Fredrikstad sentrum, var de ikke i tvil om å gjøre det, da de fikk Fredrikstad gutten Jesper Brandstorp på laget. Han hadde masse erfaring, kunnskap, og lang fartstid fra Fiskeriet i Oslo, hvor han har vært butikksjef i 10 år. Vi hadde en felles visjon om hva vi ønsket å tilby, og så behovet for en sjømat-forretning av høy kvalitet i Fredrikstad.

Det beste havet har å tilby

Vi tilbyr råvarer fra havet av topp kvalitet, eller gjestene kan slå seg ned og nyte noen av våre retter til lunsj eller en tidlig middag. De ferdige rettene som kan kjøpes med hjem er blant annet fiskekaker, fiskesuppe og fiskegrateng, produseres daglig av kokkene på Restaurant Slippen. Det samme gjelder tilbehør som for- skjellige typer kraft, puréer og sauser. Hit kan man komme og få inspirasjon til hele middager, og fagfolkene bak disken er alltid glade for å hjelpe deg.

En del av Restaurant Slippen

Vi bruker vår lange erfaring fra Fredrikstads sjømatrestaurant Slippen, på Holwech fiskeri. Våre dyktige kokker på Slippen, produserer mye av fiskematen som du kan kjøpe på Holwech. De lager alt fra krafter, sauser, fiskesuppe, fiskegrateng, bacalao og mye mer! På kjøkkenet i fiskebaren på Holwech jobber det kokker med lang erfaring fra Slippen og lager rettene du får servert.