Kort om BFF Oslo

Etter mer enn 30 USA reiser bestemte vi oss høsten 2018 for at Oslo fortjente en autentisk amerikansk matopplevelse. Vi ønsker å vise bredden i det amerikanske kjøkken, med fokus på soul food, comfort food & street food,  på menyen finner man retter som Gumbo, Crawfish Boil, Blueberry Pancakes, Pork Ribs, Burgers m.m.
 
I klassisk amerikansk stil serverer vi også Oslo’s beste utvalg av milkshakes & freakshakes, bottomless coffee & sodas, samt en fantastisk hjemmelaget iste.

Stedet har også en bar med alle rettigheter. Her finner du noen av Oslo’s beste bartendere som har satt sammen en cocktailmeny pakket med
amerikanske klassikere & noen spennende nyheter.

Party Brunch

Kom forbi for en fantastisk brunch med klassikere som Eggs Benedict, Fried Chicken, American Pancakes med fantastiske cocktail mugger

Beer Tastings

Book en fantastisk amerikansk øl eller vin-smaking med tilhørende middag.Perfekt for vennegjenger bursdags feiring, firma-fester, utdrikningslag eller lignende.

One Dollar Oyster Happy Hour

Dette er et konsept som kjøres hver torsdag fra kl. 17:00.

Uforglemmelig Øyeblikk

Book din opplevelse hos oss i dag. Vi tar i mot store & små grupper. 1. etg har 100 sitteplasser, i underetg. har vi chambre séparée med plass til 25 gjester. Fra april til oktober finner dere ytterligere 100 sitteplasser utenfor på begge sider av restauranten.